And√łya Airshow

Invitasjon til GA-trafikk til √• delta p√• And√łya Flyshow 2017

Image

Velkommen til Andøya Flyshow!

I forbindelse med feiringen av 333Skv sitt 75-årsjubileum og Andøya Flystasjons 60-årsjubileum, inviterer vi all GA-trafikk til å ta turen til Andenes og delta på Andøya Flyshow 23-25. juni. Flyshowet vil foregå på lørdag og by på et spennende og variert program. Hjemmesiden til flyshowet vil bli oppdatert etter hvert som programmet blir klart.

                  For å melde seg på, søker man PPR hos Andøya Wingops på telefon 76 11 63 15, iht AIP ENAN AD 2.2. Koordinering av parkering vil bli ordnet av flyshow-komiteen, og formidles ved ankomst. Det vil ikke bli avgifter ved landing og parkering, men flyshowet vil ikke dekke drivstoff eller andre kostnader. AVGAS 100LL blir ikke tilgjengelig, så besøkende må ha med nok drivstoff til å dekke tilbaketuren. På grunn av aktiviteten lørdag 24. juni, vil luftrommet stenges under selve flyshowet. Luftrommet vil være stengt lørdag 24. juni klokken 1000L til 1515L. All trafikk som kommer i denne perioden vil ikke bli klarert inn i ENAN TMA. Andøya tårn vil åpne 0830L for å gi GA-trafikk mulighet til å komme til Andøya før flyshowet starter. Etter showet er ferdig vil tårnet holde åpent til 1700L for å gi tid til avreise før flyplassen stenger. Ankomster før lørdag, og adganger på søndag eller senere, avtaler dette med Wingops, og vanlige åpningstider gjelder.

                  Det kommer til å bli mange besøkende gjester denne helgen, så det anbefales å bestille overnatting så tidlig som mulig. Benytt sjansen til å fly i fantastiske nordnorske omgivelser og ta turen til Andøya Flyshow 2017.

 

Ta kontakt gjennom kontaktskjemaet på hjemmesiden eller direkte til Andøya Wingops (tlf: 76116315) hvis det skulle være noen spørsmål.

 

Vel møtt!