And√łya Airshow

Troms og Bardufoss Fallskjermklubb

De holder til på Bardufoss i Målselv hvor de har deres primære hoppfelt med klubbhus og driver mesteparten av deres hoppvirksomhet. På Elvenes i Salangen er deres sekundær-hoppfelt hvor Midnight Sun Boogie har vært arrangert de to siste ukene i juli hvert år.

Image
Bardufoss
, ganske så sentralt i Troms fylke, er et fantastisk bra sted å drive med fallskjermhopping. På sommeren er det mange varme og skyfrie dager, noe som fallskjermhoppere verdsetter høyt. Det som gjør hopping på Bardufoss til slik en opplevelse er omgivelsene. Med Istind mot sør, havet mot vest og fantastisk vakre fjellformasjoner mot nord og øst er det lett å bli forelsket i stedet. Det er Nord-Norge på sitt vakreste. Derfor påstår vi at det er fallskjermhopping i verdens vakreste omgivelser.
Image

Selv om fallskjermhoppere er glade i varme dager, så hopper vi også på vinteren. Noen påstår det må være kaldt, men hvis du noen gang har hoppet fallskjerm, så vet du hvor langt en fallskjermhopper er villig til å gå for å få noen sekunder frittfall. Det er bare å kle seg godt! Hopping på Bardufoss foregår som oftest i helgene. Men det hender vi får til noen løft også på ukedager. Vi prøver å holde kursvirksomhet til ukedager slik at helgene blir reservert til hopping.

Image

For deg som ikke bor i området Midt-Troms kan du ta en titt på noen klubber som kanskje er nærmere deg: